Egyéb kategória

Naprakész koronavírus infografikák

 

444 infografikák
444 infografikák

TELEX infografikák
TELEX infografikák

 

Idézek a 444-től:

“A magyar kormányzati járványügyi adatszolgáltatás az egész EU-ban a legszegényesebb. A központi honlapon a kevés adatot is úgy közlik, hogy az ne legyen áttekinthető, semmiféle átfogó képet nem adnak a helyzetről.
Mi is arra kényszerülünk, hogy külön táblázatokon vezessük a naponta felvillantott, majd eltüntetett számokat. Ezekből ugyanakkor – ha már a kormányzat nem hajlandó erre – igyekszünk a folyamatokat és az aktuális helyzetet bemutató grafikonokat készíteni magunknak és az olvasóinknak is.”
Engem érdekel az aktuális helyzet és annak alakulása – még ha nem is bízom 100%-ig a közzétettek hitelességében. A fenti két helyet találtam. Rendszeresen ellenőrizni fogom, amennyiben nem frissítik jelzem és / vagy keresek másokat.
444 cikk
Sok cifra dolog történt már a járványügyi adatokkal, de ez mindenen túltesz
444_nagyon_furcsa
Nagyon furcsa dolog történik a koronavírusos tesztszámokkal

2 hozzászólás

 • Avatar

  maseczki z filtrem

  I’m extremely pleased to discover this website. I wanted to thank you for ones time just for this fantastic read!! I absolutely enjoyed every part of it and i also have you bookmarked to see new stuff in your site.

  • Csöngei Péter

   Csöngei Péter

   Kedves “Szűrőmaszkok”! Ugyan az email címed kissé túlkomplikált és természetesen nem létező, de a weboldal (átirányítás után) látszólag hasznos holmikat árul – nem beszélve a lelkendező hozzászólásról – miért is ne reklámozzuk…

HOZZÁSZÓLÁS

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük